Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’AmpollaUn total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla

Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla

Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla

Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

Un total de tretze restaurats de l’Ampolla tornen a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics on l’ostra serà la principal protagonista. La 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla tindrà lloc del 8 al 23 de maig i inclourà menús a un preu únic de 35 euros.

Els restaurants participants oferiran propostes culinàries per mostrar el ventall de sabors que ofereix aquest producte propi de la costa del Delta de l’Ebre i es maridaran amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la tonyina o l’anguila.

Els restaurants participants són:

  • Bama Restaurant - BeachClub
  • Botavara
  • Can Piñana
  • Casa David
  • Casa Llambrich - Juani
  • Club Nàutic - Casa Montero
  • La Barraca
  • La Roca Plana
  • Lo Goleró
  • Nova Devimar
  • Perales
  • Sol
  • Taperia Lo Típic

La regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, ha explicat que era tradició que la Diada de l’Ostra de l’Ampolla donés el tret de sortida a les jornades gastronòmiques. “Aquest any, no serà possible celebrar-la, però els restauradors del nostre municipi no han volgut deixar passar l’oportunitat que veïns, veïnes i visitants continuïn gaudint de l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta”.

També et pot interessar...

El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta
17/04/2024
L'Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.
La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.
El peix de proximitat, la sostenibilitat de la cuina marinera i la identitat com a referent gastronòmic protagonitzaran GastroMar l’Ampolla 2024
20/02/2024
Xefs de la talla d’Àngel Guimerà, Martín Comamala, Aitor López, Marc Gascons, Gessamí Caramés, Joan Bosch o Jean Louis Neichel, entre d’altres, cuinaran en directe entre el 3 i el 5 de març.
Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
09/02/2024
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
 Aquest març torna GastroMar l'Ampolla, les jornades gastronòmiques i científiques dedicades als productes de la mar i de les Terres de l'Ebre
31/01/2024
En la seva quarta edició, l’esdeveniment posarà en valor el patrimoni culinari i reivindicarà l’equilibri entre l’avantguarda i la tradició.