La Diada de l'Ostra del Delta de l’Ampolla reparteix 19.000 ostres demostrant la gran qualitat del producte
- Ajuntament
La 32a Diada de l'Ostra del Delta va repartir aquest diumenge 5 de maig 19.000 ostres, que van demostrar la gran qualitat del producte: fresc i amb un sabor incomparable. Des de les 11:00 hores del matí les més de 5.000 persones que es van desplaçar fins al port pesquer, segons la Policia Local de l'Ampolla, van degustar 2.400 quilos d'ostres cultivades a la badia del Fangar i acabades de collir.
Organitzada per l'Ajuntament de l'Ampolla, l’edició d’enguany va batre tots els rècords d’assistència, demostrant un any més la seva consolidació en tot el territori català i confirmant l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta. En total es van vendre 3.600 tiquets entre la venda en línia, que va ser una novetat de l’edició d’enguany, i la presencial al mateix recinte.
Al recinte també hi havia un espai on els restaurants participants en les Jornades Gastronòmiques de l'Ostra d'aquest any van exposar algun dels plats d'ostra cuinada dels menús que ofereixen.
XXXIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra
Fins al 19 de maig, tindran lloc les XXXIII Jornades Gastronòmiques de l'Ostra. Enguany, s'hi ha adherit 17 restaurants: Bama Restaurant-Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Delta Mar, El Nàutic, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Lo Típic, Perales, Rafa, Del Mar Flamingo, Rodamar, Salazar's i Sol.
Entre les propostes que inclouen els menús, els i les comensals poden degustar plats com ostres de l'Ampolla marinades, ostres a la graella amb mantega de fonoll, ostra natural amb mousse d'alvocat i llet de tigre, arròs amb ostra semicuita i ortigues de mar, ou amb angula i cruixents d'ostra rissada i ostres teriyaki, entre molts altres plats. Els preus dels menús oscil·len entre els 35 i els 45 euros.