Del 10 de febrer al 12 de març, onze restaurants de l'Ampolla participen en les Jornades Gastronòmiques de la Galera
- Ajuntament
El divendres 10 de febrer s'iniciaran les 10es Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc fins al 12 de març. En aquesta ocasió, hi haurà onze restaurants de l'Ampolla que hi participaran oferint menús amb aquest saborós crustaci com a protagonista. Totes les propostes estaran maridades amb vins de la DO Terra Alta. Aquestes jornades es fan conjuntament amb les altres tres Viles Marineres de les Terres de l’Ebre: Alcanar, l'Ametlla de Mar i la Ràpita.
Els restaurants participants de l'Ampolla són: Can Marqués, Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Club Nàutic - Casa Montero, La Barraca, Lo Goleró, Roca Plana, Rodamar, Sol i Taperia Lo Típic.
Aquestes jornades, proposta autèntica lligada a la identitat marinera del litoral ebrenc, manifesten el compromís amb la cuina de proximitat i el producte local. L’Ametlla de Mar, l’Ampolla, la Ràpita i Alcanar, viles marineres que mantenen vives les tradicions pesqueres, conviden a veïnat i visitants a gaudir d'aquestes jornades gastronòmiques, experiència vinculada als valors de la vida marinera.
Per arrodonir l’experiència gastronòmica, es realitzarà un concurs a Instagram, gràcies al qual les persones guanyadores podran gaudir d'un lot de vins DO Terra Alta o d'una experiència enoturística per a dues persones a un celler de la Ruta del Vi DO Terra Alta.
Què s'ha de fer per participar-hi?
- Triar un plat amb galeres del menú que vagis a degustar i fer-li una foto acompanyat de l'ampolla de vi DO Terra Alta.
- Compartir la imatge al feed del teu Instagram (el compte ha de ser públic per poder veure la publicació).
- Etiquetar-la amb els hashtags #JornadesGalera, #TerresdelEbre i #fansDOTerraAlta.