Periodistes del Regne Unit, França i l'Estat espanyol visiten l’Ampolla en el marc del programa ‘Buy Catalunya’Periodistes del Regne Unit, França i l'Estat espanyol visiten l’Ampolla en el marc del programa ‘Buy Catalunya’

Periodistes del Regne Unit, França i l'Estat espanyol visiten l’Ampolla en el marc del programa ‘Buy Catalunya’

Periodistes del Regne Unit, França i l'Estat espanyol visiten l’Ampolla en el marc del programa ‘Buy Catalunya’

Periodistes del Regne Unit, França i l'Estat espanyol visiten l’Ampolla en el marc del programa ‘Buy Catalunya’

Ajuntament
  • Ajuntament
Turisme

Dotze periodistes provinents de diversos mitjans de comunicació del Regne Unit, França i l’Estat espanyol van visitar aquest dimarts i dimecres l’Ampolla en el marc del programa Buy Catalunya. La finalitat d’aquest viatge de premsa era donar a conèixer els atractius del nostre municipi entre l’audiència d'aquests mitjans de comunicació perquè decideixi visitar el nostre territori i, al mateix temps, potenciar la marca L’Ampolla, espai gastronòmic del Delta.

Els professionals de la comunicació van arribar al municipi el dimarts, i després d’instal·lar-se a l’hotel Flamingo, van sopar al restaurant Club Nàutic – Casa Montero, on van degustar els plats típics de la zona, com el marisc, l’arròs i el peix de la llotja de l’Ampolla.

L’endemà, van gaudir d'un viatge en vaixell per la costa del nostre poble i d'una visita al viver de marisc Mirador Badia, on primer se'ls va mostrar com es cultiven els musclos i les ostres i, tot seguit, van dinar al bell mig de la badia del Fangar.

El programa* Buy Catalunya* és una iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme i pretén promocionar les diferents zones de Catalunya. En aquest cas, el viatge de premsa es va centrar a mostrar els diferents punts d’interès de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

image2.jpg
image4.jpg
image3.jpg

També et pot interessar...

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta
18/10/2021
L’Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta des del dilluns 18 d’octubre i fins al dimecres 20 d’octubre al Gastronomic Forum Barcelona, un dels esdeveniments gastronòmics de referència del territori català.
L'Ampolla rep la visita de vuit periodistes provinents de mitjans de comunicació canaris
21/07/2021
L'Ampolla ha rebut recentment la visita de vuit periodistes provinents de diversos mitjans de comunicació de les illes Canàries. Els professionals escriuen a Binter Canarias, Lancelot, Canarias 7, La Provincia, Canarias Ahora, Revista NT i Diario de Aviso
La regidoria de Turisme renova el material promocional del municipi
24/03/2021
La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla ha renovat el material promocional del municipi amb l'objectiu d'actualitzar la informació sobre la població i els seus atractius turístics i oferir una estètica fresca i dinàmica.
L'Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja i Camarles s’uneixen per impulsar un projecte comú de comunicació local sota la marca de la plataforma Delta.cat
10/03/2021
L’Ampolla s’ha unit amb Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Camarles per impulsar un projecte comú de comunicació local sota la marca de la plataforma Delta.cat. L'Illa de Gràcia, ubicada al bell mig del riu Ebre, va ser l'emplaçament escollit per a la presentació del conveni, el passat dissabte, que els ajuntaments dels municipis implicats elevaran als seus plenaris per a la creació d'aquest mitjà de comunicació públic del Delta.