L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del DeltaL’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

L’Ampolla es promociona del 18 al 20 d’octubre al ‘Gastronomic Forum Barcelona’ com a espai gastronòmic del Delta

Ajuntament
  • Ajuntament
Turisme

L’Ampolla es promociona com a espai gastronòmic del Delta des del dilluns 18 d’octubre i fins al dimecres 20 d’octubre al Gastronomic Forum Barcelona, un dels esdeveniments gastronòmics de referència del territori català.

El Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla està present durant aquests tres dies amb un estand presencial, que està situat al pavelló 8 del Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Els productors locals que representen l’oferta gastronòmica del municipi són Kensho Sake, Harbour Gin, Fepromodel, Ecoherbes, Oli del Mar i Mirador Badia.

Aquest fòrum dona a conèixer les últimes tendències del sector amb la presència de cuiners prestigiosos, sommeliers i professionals de la gastronomia, a través dels quals es conforma un programa d’activitats amb sessions de cuina en directe, tastos, premis i concursos. A més a més, en aquesta edició s’ha potenciat la presència d’empreses i visitants de tot l’Estat espanyol, així com la participació dels mercats internacionals més propers.

“Que l’Ampolla sigui present en el Gastronomic Forum Barcelona és una molt bona oportunitat perquè guanyem visibilitat al sector foodservice i al de la restauració”, explica Rosina Montero, cap de Promoció Turística de l'Ampolla.

Per la seva part, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, valora la presència del municipi com “una ocasió perfecta per donar a conèixer la marca L’Ampolla, espai gastronòmic del Delta i seguir potenciant des del Patronat Municipal de Turisme la nostra oferta gastronòmica tant al territori català com a l’exterior”.

image2.jpg

També et pot interessar...

Periodistes del Regne Unit, França i l'Estat espanyol visiten l’Ampolla en el marc del programa ‘Buy Catalunya’
02/10/2021
Dotze periodistes provinents de diversos mitjans de comunicació del Regne Unit, França i l’Estat espanyol van visitar aquest dimarts i dimecres l’Ampolla en el marc del programa Buy Catalunya.
L'Ampolla rep la visita de vuit periodistes provinents de mitjans de comunicació canaris
21/07/2021
L'Ampolla ha rebut recentment la visita de vuit periodistes provinents de diversos mitjans de comunicació de les illes Canàries. Els professionals escriuen a Binter Canarias, Lancelot, Canarias 7, La Provincia, Canarias Ahora, Revista NT i Diario de Aviso
La regidoria de Turisme renova el material promocional del municipi
24/03/2021
La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla ha renovat el material promocional del municipi amb l'objectiu d'actualitzar la informació sobre la població i els seus atractius turístics i oferir una estètica fresca i dinàmica.
L'Ampolla, Deltebre, Sant Jaume d'Enveja i Camarles s’uneixen per impulsar un projecte comú de comunicació local sota la marca de la plataforma Delta.cat
10/03/2021
L’Ampolla s’ha unit amb Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Camarles per impulsar un projecte comú de comunicació local sota la marca de la plataforma Delta.cat. L'Illa de Gràcia, ubicada al bell mig del riu Ebre, va ser l'emplaçament escollit per a la presentació del conveni, el passat dissabte, que els ajuntaments dels municipis implicats elevaran als seus plenaris per a la creació d'aquest mitjà de comunicació públic del Delta.