Un total de tretze restaurants se sumen a la 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla
- Ajuntament
Un total de tretze restaurats de l’Ampolla tornen a treballar plegats per oferir, un any més, diferents menús gastronòmics on l’ostra serà la principal protagonista. La 30a edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra de l’Ampolla tindrà lloc del 8 al 23 de maig i inclourà menús a un preu únic de 35 euros.
Els restaurants participants oferiran propostes culinàries per mostrar el ventall de sabors que ofereix aquest producte propi de la costa del Delta de l’Ebre i es maridaran amb vins de la DO Terra Alta i altres productes locals i de qualitat com l’arròs, la tonyina o l’anguila.
Els restaurants participants són:
- Bama Restaurant - BeachClub
- Botavara
- Can Piñana
- Casa David
- Casa Llambrich - Juani
- Club Nàutic - Casa Montero
- La Barraca
- La Roca Plana
- Lo Goleró
- Nova Devimar
- Perales
- Sol
- Taperia Lo Típic
La regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, Meritxell Faiges, ha explicat que era tradició que la Diada de l’Ostra de l’Ampolla donés el tret de sortida a les jornades gastronòmiques. “Aquest any, no serà possible celebrar-la, però els restauradors del nostre municipi no han volgut deixar passar l’oportunitat que veïns, veïnes i visitants continuïn gaudint de l’Ampolla com a espai gastronòmic del Delta”.