L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

L'Ampolla crea ponts amb nous consumidors al saló internacional Alimentaria

Ajuntament
  • Ajuntament
Gastronomia

L'Ampolla es continua posicionant com a espai gastronòmic del Delta i, aquest cop, ho ha fet al saló internacional d’alimentació, begudes & food service Alimentaria, al Recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Aquesta fira ha servit per crear ponts entre l'oferta gastronòmica del municipi i nous consumidors, com per exemple restaurants, botigues especialitzades o la ciutadania.

Les persones que han visitat, des d'aquest dilluns i fins a aquest dijous, l'estand de l'Ampolla, a més de conèixer la varietat de productes que es poden trobar a la localitat, han descobert l'ampli ventall d'oferta turística que ofereix la població. En aquesta línia, els productors locals Kensho Sake, Harbour Gin, Oli del Mar i Mirador Badia han representat el municipi mostrant la diversitat de propostes que es produeixen a la població.

Des de la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla "continuem treballant per consolidar l’Ampolla com un referent gastronòmic, ja que tenim una àmplia oferta de productes especials que ens diferencien d'altres municipis. Volem estar al costat de les persones emprenedores perquè els ampolleros i ampolleres continuïn mostrant aquesta empenta que els caracteritza i donin a conèixer l'Ampolla", explica Meritxell Faiges, regidora de Turisme de l'Ajuntament de l'Ampolla.

La presència de l'Ampolla al saló internacional Alimentaria ha suposat una inversió de 8.000 euros, que s'han destinat al disseny i la producció de l'estand, a la impressió del material promocional i al lloguer de l'espai. Durant els quatre dies, l'expositor on s'ha promocionat l'Ampolla ha rebut diverses visites de personalitats, entre elles la del delegat territorial del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, i la del director de la Fundació Alícia, Toni Massanés.

L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (4).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (7).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (1).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (2).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (6).jpeg
L'Ampolla al saló internacional Alimentaria (5).jpeg

También te puede interesar...

L’Ampolla celebra la XXIII Festa de la Sega amb més de 1.500 tiquets de degustació venuts i dona el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
23/09/2024
L’Ampolla ha viscut aquest diumenge, 22 de setembre, una de les seves festivitats més tradicionals amb la celebració de la XXIII Festa de la Sega. Des de les 11:00 fins a les 13:30 hores, el port pesquer del municipi s’ha convertit en un autèntic sequer, recreant de manera fidel el procés tradicional de sega de l’arròs, des de la recollida fins a l’ensacat.
L'Ampolla celebra la XXIII Festa de la Sega i les XXV Jornades Gastronòmiques de l'Arròs
18/09/2024
L'Ampolla celebrarà aquest diumenge, 22 de setembre, la XXIII Festa de la Sega, que tindrà lloc de les 11:00 a les 13:30 hores, al port pesquer de l'Ampolla.
La Diada de l'Ostra del Delta de l’Ampolla reparteix 19.000 ostres demostrant la gran qualitat del producte
07/05/2024
La 32a Diada de l'Ostra del Delta va repartir aquest diumenge 5 de maig 19.000 ostres, que van demostrar la gran qualitat del producte: fresc i amb un sabor incomparable.
El diumenge 5 de maig, l'Ampolla celebrarà la Diada de l'Ostra del Delta
17/04/2024
L'Ampolla celebrarà, el diumenge 5 de maig, la 32a edició de la Diada de l'Ostra del Delta. Durant el matí, es repartiran 2.500 quilos d'ostres del Delta de l'Ebre entre totes les persones assistents a l'esdeveniment, que tindrà lloc al port pesquer del municipi.
La cuina tradicional i la d’avantguarda es retroben a GastroMar l’Ampolla 2024
05/03/2024
La IV edició del certamen incideix en la necessitat d'apostar pel producte del territori i de temporada, per la dignificació del sector pesquer i per la sostenibilitat.