De l'11 de febrer al 13 de març, tornen les Jornades Gastronòmiques de la Galera a l'Ampolla
- Ajuntament
El pròxim 11 de febrer es dona el tret de sortida a les 9es Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Fins al 13 de març, deu restaurants de l'Ampolla oferiran menús amb aquest saborós crustaci com a protagonista i estaran maridats amb vins de garnatxa blanca de la DO Terra Alta. Aquestes jornades es fan conjuntament amb les altres tres Viles Marineres de les Terres de l’Ebre: Alcanar, l'Ametlla de Mar i la Ràpita.
Els restaurants participants de l'Ampolla són: Can Piñana, Casa David, Casa Llambrich, Club Nàutic - Casa Montero, La Barraca, Lo Goleró, Roca Plana, Rodamar, Sol i Taperia Lo Típic.
Aquestes jornades, proposta autèntica lligada a la identitat marinera del litoral ebrenc, manifesten el compromís amb la cuina de proximitat i el producte local. L’Ametlla de Mar, l’Ampolla, la Ràpita i Alcanar, viles marineres que mantenen vives les tradicions pesqueres, conviden a veïns i visitants a gaudir d'aquestes jornades gastronòmiques, experiència vinculada als valors de la vida marinera.
Per arrodonir l’experiència gastronòmica, es realitzarà un concurs a Instagram, gràcies al qual els guanyadors podran gaudir d'un lot de vins DO Terra Alta o d'una experiència enoturística per a dues persones a un celler de la Ruta del Vi DO Terra Alta.
Què s'ha de fer per participar-hi?
- Triar un plat amb galeres del menú que vagis a degustar i fer-li una foto acompanyat de l'ampolla de vi DO Terra Alta.
- Compartir la imatge al feed del teu Instagram (el compte ha de ser públic per poder veure la publicació).
- Etiquetar-la amb els hashtags #JornadesGalera, #TerresdelEbre i #fansDOTerraAlta.
- Seguir el compte @terresebre.
- Geolocalitzar el restaurant on has dinat.