Del 9 de febrer al 10 de març, restaurants de l'Ampolla oferiran els menús de les Jornades Gastronòmiques de la Galera
- Ajuntament
Gastronomia
El divendres 9 de febrer restauradors de l'Ampolla donen el tret de sortida a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre. Nou restaurants de l'Ampolla han preparat menús basats en la gastronomia de les Viles Marineres de les Terres de l'Ebre.
Aquestes jornades s'oferiran fins al 10 de març i hi participen restaurants de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar, que presentaran menús on aquest crustaci del Mediterrani és el protagonista. A més a més, tots els menús estaran maridats amb vins DO Terra Alta.
Els restaurants participants de l'Ampolla són:
- Can Piñana
- Casa David
- Casa Llambrich - Juani
- Lo Goleró
- Roca Plana
- Rodamar
- Salazar's
- Sol
- Taperia Lo Típic
Consulta els menús dels restaurants de l'Ampolla adherits a les XI Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l'Ebre.