El grup municipal ERC demana la retransmissió en vídeo dels plens de l’Ajuntament de l’Ampolla a través de Delta.catEl grup municipal ERC demana la retransmissió en vídeo dels plens de l’Ajuntament de l’Ampolla a través de Delta.cat

El grup municipal ERC demana la retransmissió en vídeo dels plens de l’Ajuntament de l’Ampolla a través de Delta.cat

El grup municipal ERC demana la retransmissió en vídeo dels plens de l’Ajuntament de l’Ampolla a través de Delta.cat

El grup municipal ERC demana la retransmissió en vídeo dels plens de l’Ajuntament de l’Ampolla a través de Delta.cat

Ajuntament
  • Ajuntament
Ple de l'Ajuntament

El grup municipal ERC ha presentat al Ple ordinari del mes de desembre una moció per demanar que els plens de l'Ajuntament de l'Ampolla siguin retransmesos en vídeo a través de la plataforma informativa Delta.cat. Aquest punt ha estat aprovat per unanimitat, amb 7 vots a favor de Junts, 1 de Ciutadans i 3 d’ERC.

L'objectiu d'aquesta sol·licitud és que la ciutadania que no pugui desplaçar-se fins a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla per seguir en directe de forma presencial els plens que s'hi celebren, ho puguin fer de manera telemàtica des de qualsevol indret.

També et pot interessar...

L'Ajuntament de l'Ampolla aprova un pressupost per al 2022 de 6 milions d'euros
19/12/2021
El Ple ordinari del mes de desembre ha aprovat el pressupost municipal per a l'any 2022, uns comptes que ascendeixen a 6.055.946,15 euros. El pressupost s'ha aprovat per 7 vots a favor del grup municipal Junts, Ciutadans i ERC han votat en contra.
El grup municipal Ciutadans sol·licita instaurar la imatge del president de la Generalitat de Catalunya a la sala de plens de l’Ajuntament de l’Ampolla
19/12/2021
El grup municipal Ciutadans ha presentat al Ple ordinari del mes de desembre una moció per sol·licitar que s'instauri la imatge de l'actual president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, a la sala de plens de l'Ajuntament de l'Ampolla.
El grup municipal Junts presenta una moció de suport a l'ús de la llengua catalana
19/12/2021
El grup municipal Junts ha presentat al Ple ordinari del mes de desembre una moció de suport a l'ús de la llengua catalana.
El Ple de l’Ajuntament de l’Ampolla aprova definitivament la modificació del Pla Parcial del POUM corresponent a l’àrea de serveis que s’ubicarà a la zona del Camp Municipal de Futbol
23/11/2021
El Ple extraordinari de l’Ajuntament de l’Ampolla, celebrat aquest dilluns a la sala de plens, ha aprovat definitivament la modificació del Pla Parcial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) corresponent a l’àrea de serveis que s’ubicarà a la zona del Camp Municipal de Futbol.
El regidor de Cohesió Social i d’Esports, Àlvar Casanova, renuncia al seu càrrec per motius professionals
03/11/2021
Àlvar Casanova ha renunciat durant el Ple extraordinari celebrat aquest dimarts a tots els seus càrrecs públics a l'Ajuntament de l’Ampolla, és a dir, tant la seva responsabilitat al capdavant de les regidories de Cohesió Social i d’Esports, així com a la seva acta de regidor municipal.